"De aanhoudende verschillen in de macro-economische drijfveren en veranderingen in industriële concurrentie kantelen de investeringsbeslissingen, die verband houden met de energiekosten, vooral in het voordeel van Azië en Noord Amerika. Deze context biedt Solvay goede mogelijkheden om zijn visie te vertalen in waarde," zei Jean-Pierre Clamadieu, Chief Executive Officer van Solvay.

"Onze transformatie is goed gevorderd: de groep zoals we die vandaag presenteren is duidelijk anders dan die van vorig jaar. Gebruikmakend van zijn sterke punten, cultuur van uitmuntendheid en verbeterde bedrijfsportefeuille, verwacht Solvay dat het gemiddeld een tweecijferige REBITDA toename kan laten zien en beter zal presteren dan de markt met aanzienlijk hogere kapitaalopbrengsten."

"De aanhoudende verschillen in de macro-economische drijfveren en veranderingen in industriële concurrentie kantelen de investeringsbeslissingen, die verband houden met de energiekosten, vooral in het voordeel van Azië en Noord Amerika. Deze context biedt Solvay goede mogelijkheden om zijn visie te vertalen in waarde," zei Jean-Pierre Clamadieu, Chief Executive Officer van Solvay. "Onze transformatie is goed gevorderd: de groep zoals we die vandaag presenteren is duidelijk anders dan die van vorig jaar. Gebruikmakend van zijn sterke punten, cultuur van uitmuntendheid en verbeterde bedrijfsportefeuille, verwacht Solvay dat het gemiddeld een tweecijferige REBITDA toename kan laten zien en beter zal presteren dan de markt met aanzienlijk hogere kapitaalopbrengsten."