Op het einde van het derde kwartaal van 2010 is het courant resultaat met 6% geklommen (+8% in gegevens per aandeel) tot EUR 169,2 miljoen, tegenover EUR 159,2 miljoen voor dezelfde periode in 2009.

Deze klim is vooral te danken aan de stijging van de inkomsten uit de deelnemingen (+8% tot EUR 150,5 miljoen, tegenover EUR 139,7 miljoen één jaar voordien), hoofdzakelijk door de boeking van renteopbrengsten m.b.t. een periode van 24 maanden afkomstig van LYPARIS / GO VOYAGES (EUR 7,9 miljoen).

In het vierde kwartaal zal het eng geconsolideerd courant resultaat hoofdzakelijk worden gekenmerkt door de inning van dividenden of interimdividenden afkomstig van TRANSCOR ASTRA GROUP, IBERDROLA en DISTRIPAR, en zou het, behoudens een bijzonder ongunstige evolutie van de beursmarkten, moeten stijgen tegenover het vorige boekjaar; deze klim zal hoofdzakelijk te danken zijn aan de interesten afkomstig van LYPARIS / GO VOYAGES.

Op het einde van het derde kwartaal van 2010 is het courant resultaat met 6% geklommen (+8% in gegevens per aandeel) tot EUR 169,2 miljoen, tegenover EUR 159,2 miljoen voor dezelfde periode in 2009. Deze klim is vooral te danken aan de stijging van de inkomsten uit de deelnemingen (+8% tot EUR 150,5 miljoen, tegenover EUR 139,7 miljoen één jaar voordien), hoofdzakelijk door de boeking van renteopbrengsten m.b.t. een periode van 24 maanden afkomstig van LYPARIS / GO VOYAGES (EUR 7,9 miljoen). In het vierde kwartaal zal het eng geconsolideerd courant resultaat hoofdzakelijk worden gekenmerkt door de inning van dividenden of interimdividenden afkomstig van TRANSCOR ASTRA GROUP, IBERDROLA en DISTRIPAR, en zou het, behoudens een bijzonder ongunstige evolutie van de beursmarkten, moeten stijgen tegenover het vorige boekjaar; deze klim zal hoofdzakelijk te danken zijn aan de interesten afkomstig van LYPARIS / GO VOYAGES.