Wat betreft Jetrea lijkt de situatie op de Amerikaanse markt te verbeteren, maar een dramatische wijziging in het voorschriftgedrag valt niet te verwachten. De verkopen zullen waarschijnlijk dan ook stabiel blijven in afwachting van de implementatie van de J-code in januari.

Nochtans waren er positieve elementen in de trading update wat betreft nieuwe testen van Jetrea voor andere toepassingen. De Kerpel handhaaft het advies opbouwen (accumulate) voor het aandeel met daaraan gekoppeld een ongewijzigd koersdoel van 33 euro.

Wat betreft Jetrea lijkt de situatie op de Amerikaanse markt te verbeteren, maar een dramatische wijziging in het voorschriftgedrag valt niet te verwachten. De verkopen zullen waarschijnlijk dan ook stabiel blijven in afwachting van de implementatie van de J-code in januari. Nochtans waren er positieve elementen in de trading update wat betreft nieuwe testen van Jetrea voor andere toepassingen. De Kerpel handhaaft het advies opbouwen (accumulate) voor het aandeel met daaraan gekoppeld een ongewijzigd koersdoel van 33 euro.