Turnkey overlegde een omzet van USD 765 miljoen. De consensus bedroeg USD 688 miljoen. Het orderboek is met USD 21 miljard iets hoger dan verwacht. De nettoschuld is met USD 2,3 miljard ook in lijn met de verwachtingen.

SBM Offshore gaf zoals verwacht geen nadere informatie over de compliance zaak. Deep Panuke zal naar verwachting voor juni 2013 van start gaan. Het bedrijf herhaalde de outlook voor dit jaar die uitgaat van een omzet van USD 4 miljard.

Dat de voorlopige resultaten van SBM Offshore geen verrassingen bevatten is positief nieuws na alle tumult rond het Noors olieplatform Yme. Ook de omvang van het orderboek stelt gerust. Het koersdoel is EUR 17,70. ABN Amro blijft koopwaardig.

Turnkey overlegde een omzet van USD 765 miljoen. De consensus bedroeg USD 688 miljoen. Het orderboek is met USD 21 miljard iets hoger dan verwacht. De nettoschuld is met USD 2,3 miljard ook in lijn met de verwachtingen. SBM Offshore gaf zoals verwacht geen nadere informatie over de compliance zaak. Deep Panuke zal naar verwachting voor juni 2013 van start gaan. Het bedrijf herhaalde de outlook voor dit jaar die uitgaat van een omzet van USD 4 miljard. Dat de voorlopige resultaten van SBM Offshore geen verrassingen bevatten is positief nieuws na alle tumult rond het Noors olieplatform Yme. Ook de omvang van het orderboek stelt gerust. Het koersdoel is EUR 17,70. ABN Amro blijft koopwaardig.