Roche kwam met slecht nieuws over kankerbestrijder Avastin en wordt daar flink voor afgestraft. Anderzijds wordt de trading update bij Heineken niet zo goed onthaald, de koers verliest meer dan 4%. Ook Peugeot, dat een verlies aankondigde, met inbinden.

In Brussel werd eveneens lager geopend, de BEL 20 laat een verlies van zowat een half procent optekenen. Voorlopig slaagt de index er niet in om vaste voet aan de grond te krijgen boven 1900.

De financials liggen opnieuw goed op koers, met eens te meer een stevige winst voor Dexia. AB-InBev moet anderzijds terrein prijsgeven, wat te maken heeft met het minder goede nieuws waar Heineken mee uitpakte.

Roche kwam met slecht nieuws over kankerbestrijder Avastin en wordt daar flink voor afgestraft. Anderzijds wordt de trading update bij Heineken niet zo goed onthaald, de koers verliest meer dan 4%. Ook Peugeot, dat een verlies aankondigde, met inbinden. In Brussel werd eveneens lager geopend, de BEL 20 laat een verlies van zowat een half procent optekenen. Voorlopig slaagt de index er niet in om vaste voet aan de grond te krijgen boven 1900. De financials liggen opnieuw goed op koers, met eens te meer een stevige winst voor Dexia. AB-InBev moet anderzijds terrein prijsgeven, wat te maken heeft met het minder goede nieuws waar Heineken mee uitpakte.