De resultaten van JPMorgan Chase lijken die vrees echter enigszins te weerleggen. De bank klopte de verwachtingen, onder andere omdat de trading op Wall Street toch gezonder is dan gedacht.

In de afgelopen weken hebben verschillende analisten de prognoses voor Goldman Sachs en Morgan Stanley verlaagd, precies vanwege de vrees voor tegenvallende resultaten.

Beide zakenbanken maken volgende week de kwartaalcijfers bekend en die zouden - gelet op de resultaten van JP Morgan Chase - in aangename zin kunnen verrassen.

De resultaten van JPMorgan Chase lijken die vrees echter enigszins te weerleggen. De bank klopte de verwachtingen, onder andere omdat de trading op Wall Street toch gezonder is dan gedacht. In de afgelopen weken hebben verschillende analisten de prognoses voor Goldman Sachs en Morgan Stanley verlaagd, precies vanwege de vrees voor tegenvallende resultaten. Beide zakenbanken maken volgende week de kwartaalcijfers bekend en die zouden - gelet op de resultaten van JP Morgan Chase - in aangename zin kunnen verrassen.