Het concern ziet normaal gesproken de omzet snel groeien in een aantrekkende cyclus, maar daar is nu (nog) geen sprake van.

De organische groei per werkdag van 3,5% in maart ligt zelfs licht onder de groei over het eerste kwartaal (3,6%).

Met name Frankrijk en Nederland zijn nog zwak, maar Theodoor Gilissen Bankiers verwacht daar later in het jaar herstel.

In het tweede kwartaal wordt in Frankrijk de grote reorganisatie van het kantorennet afgesloten.

In Nederland had Randstad een slechte vergelijkingsbasis met een sterk eerste kwartaal 2013. In de VS was na vijf kwartalen van krimp weer sprake van groei in maart.

Rekening houdend met de cyclus zal de groei voorzichtig aantrekken. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.

Het concern ziet normaal gesproken de omzet snel groeien in een aantrekkende cyclus, maar daar is nu (nog) geen sprake van. De organische groei per werkdag van 3,5% in maart ligt zelfs licht onder de groei over het eerste kwartaal (3,6%). Met name Frankrijk en Nederland zijn nog zwak, maar Theodoor Gilissen Bankiers verwacht daar later in het jaar herstel. In het tweede kwartaal wordt in Frankrijk de grote reorganisatie van het kantorennet afgesloten. In Nederland had Randstad een slechte vergelijkingsbasis met een sterk eerste kwartaal 2013. In de VS was na vijf kwartalen van krimp weer sprake van groei in maart. Rekening houdend met de cyclus zal de groei voorzichtig aantrekken. Theodoor Gilissen Bankiers heeft een advies aanbevolen.