In juli zou de productie in Japan zelf opnieuw normaliseren, waarna in augustus in andere delen van de wereld een herstel mag worden verwacht. Daarmee zouden echter nog niet alle vervelende neveneffecten verdwenen zijn.

Volgens de Japanse autobouwer lijkt de situatie langzamerhand te verbeteren, getuige de gang van zaken bij Renesas Electronics. Deze toeleverancier aan de autosector wat betreft halfgeleiders heeft de productie in een belangrijke fabriek sneller dan verwacht weer op gang gekregen.

In juli zou de productie in Japan zelf opnieuw normaliseren, waarna in augustus in andere delen van de wereld een herstel mag worden verwacht. Daarmee zouden echter nog niet alle vervelende neveneffecten verdwenen zijn. Volgens de Japanse autobouwer lijkt de situatie langzamerhand te verbeteren, getuige de gang van zaken bij Renesas Electronics. Deze toeleverancier aan de autosector wat betreft halfgeleiders heeft de productie in een belangrijke fabriek sneller dan verwacht weer op gang gekregen.