Tig Gilliam, chief executive officer van Adecco North America, signaleert grote onzekerheid bij de klanten. Die geven daarom de voorkeur aan de flexibiliteit van interimkrachten.

De underemployment rate, inclusief part-time werknemers die liever full-time zouden gewerkt hebben en mensen die het hebben opgegeven om te zoeken naar een nieuwe job, bedraagt nog steeds 17%.

Guy LeBas, chief fixed-income strategist bij Janney Montgomery Scott LLC in Philadelphia, merkt op dat de tewerkstelling zich ditmaal erg traag hersteld. Hij verwacht niet dat daar snel verbetering in gaat komen.

Tig Gilliam, chief executive officer van Adecco North America, signaleert grote onzekerheid bij de klanten. Die geven daarom de voorkeur aan de flexibiliteit van interimkrachten. De underemployment rate, inclusief part-time werknemers die liever full-time zouden gewerkt hebben en mensen die het hebben opgegeven om te zoeken naar een nieuwe job, bedraagt nog steeds 17%. Guy LeBas, chief fixed-income strategist bij Janney Montgomery Scott LLC in Philadelphia, merkt op dat de tewerkstelling zich ditmaal erg traag hersteld. Hij verwacht niet dat daar snel verbetering in gaat komen.