Montea zal mogelijk nog nieuwe acties ondernemen in de regio waar de vastgoedbevak actief is, want in die regio is wel degelijk nog potentieel aanwezig.

De competitieve prijzen van de bestaande portefeuille hebben, in combinatie met de geografische ligging, geleid tot een verlenging van de leasecontracten.

De beste van de Belgische vastgoedbevaks

Sinds 1 januari is de koers van Montea het sterkst gestegen van alle Belgische vastgoedbevaks. De koers deed het zelfs iets beter dan die van WDP, de andere vastgoedbevak die in logistiek actief is. De koersevolutie bij beide bevaks weerspiegelt de afname in het verschil van beide business modellen.

Op 30 juni bedroeg de NAV per aandeel 21,21 euro, of 18,54 euro op IFRS basis, wat neerkomt op een premie van ruim een kwart tegenover de huidige beurskoers. Rekening gehouden met een attractief dividendrendement heeft Dury een advies houden met een koersdoel van 27,50 euro.

Montea zal mogelijk nog nieuwe acties ondernemen in de regio waar de vastgoedbevak actief is, want in die regio is wel degelijk nog potentieel aanwezig. De competitieve prijzen van de bestaande portefeuille hebben, in combinatie met de geografische ligging, geleid tot een verlenging van de leasecontracten. De beste van de Belgische vastgoedbevaksSinds 1 januari is de koers van Montea het sterkst gestegen van alle Belgische vastgoedbevaks. De koers deed het zelfs iets beter dan die van WDP, de andere vastgoedbevak die in logistiek actief is. De koersevolutie bij beide bevaks weerspiegelt de afname in het verschil van beide business modellen. Op 30 juni bedroeg de NAV per aandeel 21,21 euro, of 18,54 euro op IFRS basis, wat neerkomt op een premie van ruim een kwart tegenover de huidige beurskoers. Rekening gehouden met een attractief dividendrendement heeft Dury een advies houden met een koersdoel van 27,50 euro.