Echter, de 'corporate sector' wist de totale schuldenniveaus nog steeds bescheiden te verhogen vergeleken met een jaar geleden. De grote uitzondering is natuurlijk de overheid, waar de schulden afgelopen jaar sterk zijn opgelopen.

De groei van de schulden bij de overheid overtreft daarmee de krimp bij de private sector. Het gevolg is dat de totale schulden van de niet-financiële sector nog steeds groeien.

In focus deze week:

Na een rustige macro-economische week, is de agenda van deze week druk. De focus ligt volgens NBC Markets Roundup duidelijk op de FOMC vergadering van vandaag en specifiek op opmerkingen over de exitstrategie van de Fed.

- Vergadering FOMC, VS (vandaag)

- CPI-index, eurozone (vandaag)

- arbeidsmarktrapport, VK (woensdag)

Echter, de 'corporate sector' wist de totale schuldenniveaus nog steeds bescheiden te verhogen vergeleken met een jaar geleden. De grote uitzondering is natuurlijk de overheid, waar de schulden afgelopen jaar sterk zijn opgelopen. De groei van de schulden bij de overheid overtreft daarmee de krimp bij de private sector. Het gevolg is dat de totale schulden van de niet-financiële sector nog steeds groeien. In focus deze week: Na een rustige macro-economische week, is de agenda van deze week druk. De focus ligt volgens NBC Markets Roundup duidelijk op de FOMC vergadering van vandaag en specifiek op opmerkingen over de exitstrategie van de Fed. - Vergadering FOMC, VS (vandaag) - CPI-index, eurozone (vandaag) - arbeidsmarktrapport, VK (woensdag)