Total kon net zo min als de andere geïntegreerde oliebedrijven genieten van de hoge olieprijs wegens de scherpe kosteninflatie. Die lijkt alvast voorlopig achter de rug. Total heeft een van de laagste productiekosten in de sector.

De productie zou vanaf 2009 een stevige duw in de rug moeten krijgen dankzij de opstart van nieuwe velden. Het management verklaarde een competitief dividendbeleid te voeren, ook in minder gunstige economische omstandigheden.

De kasstroomgeneratie en de balans zijn volgens SG Private Banking voldoende sterk om die belofte ook in te lossen.

Total kon net zo min als de andere geïntegreerde oliebedrijven genieten van de hoge olieprijs wegens de scherpe kosteninflatie. Die lijkt alvast voorlopig achter de rug. Total heeft een van de laagste productiekosten in de sector. De productie zou vanaf 2009 een stevige duw in de rug moeten krijgen dankzij de opstart van nieuwe velden. Het management verklaarde een competitief dividendbeleid te voeren, ook in minder gunstige economische omstandigheden. De kasstroomgeneratie en de balans zijn volgens SG Private Banking voldoende sterk om die belofte ook in te lossen.