Frédéric Sohet blijft tot midden februari actief bij Montea zodat een vlotte overgang kan verzekerd worden. Met het oog op een optimale continuïteit heeft de Raad van Bestuur besloten1 om DDP Management BVBA, vertegenwoordigd door Dirk De Pauw, mede-oprichter van Montea, aan te stellen als CEO ad interim.

Dirk De Pauw is als voorzitter van het investeringscomité en als verantwoordelijke voor business development in Frankrijk, nauw betrokken bij de activiteiten en ontwikkeling van Montea. Het gaat om een tijdelijke benoeming totdat een opvolger voor Frédéric Sohet gevonden is.

Frédéric Sohet blijft tot midden februari actief bij Montea zodat een vlotte overgang kan verzekerd worden. Met het oog op een optimale continuïteit heeft de Raad van Bestuur besloten1 om DDP Management BVBA, vertegenwoordigd door Dirk De Pauw, mede-oprichter van Montea, aan te stellen als CEO ad interim. Dirk De Pauw is als voorzitter van het investeringscomité en als verantwoordelijke voor business development in Frankrijk, nauw betrokken bij de activiteiten en ontwikkeling van Montea. Het gaat om een tijdelijke benoeming totdat een opvolger voor Frédéric Sohet gevonden is.