Op de valutamarkten is de koers van de dollar licht gestegen, zodat voor één euro opnieuw 1,3346 dollar werd betaald. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie daalde opnieuw vrij stevig, meer bepaald met 1,04% tot 2,193%, een troy ounce goud werd op 1676,30 dollar opnieuw 7 dollar duurder en een vat ruwe olie (US Crude) kostte uiteindelijk weer iets meer dan 105 dollar. De olieprijs voelde de winst dus opnieuw volop in de zeilen waaien.

Eerste koersdoel van 1000 dollar voor Apple

Het moest er vroeg of laat van komen, maar vandaag was er de eerste broker die een koersdoel van 1000 dollar op het aandeel Apple plakte. Brian White van Topeka Capital Markets ziet de koers van Apple in de komende maanden stijgen tot welgeteld 1001 dollar per aandeel.

Op basis van dat koersdoel zou het aandeel Apple een beurswaarde van meer dan 1000 miljard dollar hebben. White geeft verschillende redenen waarom de koers de kaap van 1000 dollar zou kunnen ronden, met als meest voor de hand liggende waarschijnlijk het feit dat het bedrijf kan profiteren van de sterke economische groei in China. De koers van Apple ging vandaag weer gezwind omhoog, ze werd niet zo ver van de kaap van 620 dollar afgevlagd.

Op de valutamarkten is de koers van de dollar licht gestegen, zodat voor één euro opnieuw 1,3346 dollar werd betaald. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie daalde opnieuw vrij stevig, meer bepaald met 1,04% tot 2,193%, een troy ounce goud werd op 1676,30 dollar opnieuw 7 dollar duurder en een vat ruwe olie (US Crude) kostte uiteindelijk weer iets meer dan 105 dollar. De olieprijs voelde de winst dus opnieuw volop in de zeilen waaien. Eerste koersdoel van 1000 dollar voor Apple Het moest er vroeg of laat van komen, maar vandaag was er de eerste broker die een koersdoel van 1000 dollar op het aandeel Apple plakte. Brian White van Topeka Capital Markets ziet de koers van Apple in de komende maanden stijgen tot welgeteld 1001 dollar per aandeel. Op basis van dat koersdoel zou het aandeel Apple een beurswaarde van meer dan 1000 miljard dollar hebben. White geeft verschillende redenen waarom de koers de kaap van 1000 dollar zou kunnen ronden, met als meest voor de hand liggende waarschijnlijk het feit dat het bedrijf kan profiteren van de sterke economische groei in China. De koers van Apple ging vandaag weer gezwind omhoog, ze werd niet zo ver van de kaap van 620 dollar afgevlagd.