Tom Simonts:"De interesse van de beleggers zal op de eerste plaats uitgaan naar de NAV, die trouwens doorslaggevend is voor een holding als Gimv. Ik raam de NAV per aandeel op 31 maart op 43,10 euro, tegenover een NAV van 42,52 euro per aandeel op 31 december van vorig jaar."

Simonts heeft nog steeds een advies opbouwen voor Gimv, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 41 euro: 'Mijn raming wat de NAV betreft, bevindt zich ergens midden in het gemiddelde. De holding gaat ook een inzicht geven over de cashpositie, die ik op 272 miljoen euro raam. Daarnaast moet de datum van de dividendbetaling vastgesteld worden, dat zal waarschijnlijk ergens begin juli moeten zijn."

Tom Simonts:"De interesse van de beleggers zal op de eerste plaats uitgaan naar de NAV, die trouwens doorslaggevend is voor een holding als Gimv. Ik raam de NAV per aandeel op 31 maart op 43,10 euro, tegenover een NAV van 42,52 euro per aandeel op 31 december van vorig jaar." Simonts heeft nog steeds een advies opbouwen voor Gimv, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 41 euro: 'Mijn raming wat de NAV betreft, bevindt zich ergens midden in het gemiddelde. De holding gaat ook een inzicht geven over de cashpositie, die ik op 272 miljoen euro raam. Daarnaast moet de datum van de dividendbetaling vastgesteld worden, dat zal waarschijnlijk ergens begin juli moeten zijn."