De producent van groene energie zou onder andere al hebben gesproken met een potentiële Franse partner. De bijkomende financiële middelen zullen worden gebruikt voor de internationale financiële expansie, onder andere wat betreft de biomassa-projecten in Canada.

Tom Simonts (KBC Securities): "De gevolgen van de kapitaalverhoging door Electrawinds voor Gimv zijn nog niet helemaal duidelijk. De holding biedt de combinatie van een aantrekkelijk dividendrendement met groeimogelijkheden, zodat ik het aandeel blijft accumuleren."

De producent van groene energie zou onder andere al hebben gesproken met een potentiële Franse partner. De bijkomende financiële middelen zullen worden gebruikt voor de internationale financiële expansie, onder andere wat betreft de biomassa-projecten in Canada. Tom Simonts (KBC Securities): "De gevolgen van de kapitaalverhoging door Electrawinds voor Gimv zijn nog niet helemaal duidelijk. De holding biedt de combinatie van een aantrekkelijk dividendrendement met groeimogelijkheden, zodat ik het aandeel blijft accumuleren."