De opgehaalde middelen zullen worden gebruikt voor de verdere internationale groei van McPhy Energy en de verdere industrialisering en commercialisering van zijn producten.

McPhy Energy is een innovatieve Franse onderneming die werd opgericht in januari 2008 met het oog op het industrialiseren en commercialiseren van een nieuwe technologie voor het bewaren van waterstof in vaste vorm, als magnesiumhydride.

Het bedrijf heeft een alternatieve oplossing ontwikkeld voor de industrie om waterstof op locatie te te kunnen produceren.

Daarnaast biedt het voor de sector van de hernieuwbare energie een concrete oplossing voor het opslaan van energie.

Tom Simonts (KBC Securities): "Dit is een relatief kleine deal voor Gimv. Ik handhaaf een advies opbouwen voor het aandeel, met een koersdoel van 41 euro."

De opgehaalde middelen zullen worden gebruikt voor de verdere internationale groei van McPhy Energy en de verdere industrialisering en commercialisering van zijn producten. McPhy Energy is een innovatieve Franse onderneming die werd opgericht in januari 2008 met het oog op het industrialiseren en commercialiseren van een nieuwe technologie voor het bewaren van waterstof in vaste vorm, als magnesiumhydride. Het bedrijf heeft een alternatieve oplossing ontwikkeld voor de industrie om waterstof op locatie te te kunnen produceren. Daarnaast biedt het voor de sector van de hernieuwbare energie een concrete oplossing voor het opslaan van energie. Tom Simonts (KBC Securities): "Dit is een relatief kleine deal voor Gimv. Ik handhaaf een advies opbouwen voor het aandeel, met een koersdoel van 41 euro."