Quest for Growth investeerde sinds 2006 in CoreOptics en nam deel aan opeenvolgende financieringsrondes. De verkoop heeft een verwachte positieve impact bij finale closing van de transactie van ongeveer € 2.5 miljoen (€ 0,21 per aandeel) op de laatst gepubliceerde Netto Inventaris Waarde op 30 april 2010. Er worden geen bijkomende financiële details vrijgegeven.

Tom Simonts (KBC Securities): "Op basis van de verhouding tussen de NAV en de koers kan ik alleen maar tot de conclusie komen dat Quest for Growth goedkoop is. Het koopadvies blijft zodoende gehandhaafd."

Quest for Growth investeerde sinds 2006 in CoreOptics en nam deel aan opeenvolgende financieringsrondes. De verkoop heeft een verwachte positieve impact bij finale closing van de transactie van ongeveer € 2.5 miljoen (€ 0,21 per aandeel) op de laatst gepubliceerde Netto Inventaris Waarde op 30 april 2010. Er worden geen bijkomende financiële details vrijgegeven. Tom Simonts (KBC Securities): "Op basis van de verhouding tussen de NAV en de koers kan ik alleen maar tot de conclusie komen dat Quest for Growth goedkoop is. Het koopadvies blijft zodoende gehandhaafd."