Dit fonds investeert in infrastructuurwerken en vastgoedprojecten, waarbij wordt gemikt op een goed gespreide portefeuille in de Benelux.

Naast de co-sponsors Dexia en GIMV hebben ook verschillende andere partijen hun deelname toegezegd. Er wordt nog met andere kandidaat-investeerders onderhandeld, bedoeling is om het fonds af te sluiten in september.

Er wordt gemikt op een bedrag van 250 miljoen euro, waarbij de tijdshorizon van het fonds 30 jaar zou bedragen. Een eerste investering is die in het offshore windmolenpark Belwind.

Tom Simonts (KBC Securities): "Op 5 juli wordt een dividend van 4,50 euro per aandeel uitgekeerd. Ik handhaaf een advies opbouwen voor deze holding."

Dit fonds investeert in infrastructuurwerken en vastgoedprojecten, waarbij wordt gemikt op een goed gespreide portefeuille in de Benelux. Naast de co-sponsors Dexia en GIMV hebben ook verschillende andere partijen hun deelname toegezegd. Er wordt nog met andere kandidaat-investeerders onderhandeld, bedoeling is om het fonds af te sluiten in september. Er wordt gemikt op een bedrag van 250 miljoen euro, waarbij de tijdshorizon van het fonds 30 jaar zou bedragen. Een eerste investering is die in het offshore windmolenpark Belwind. Tom Simonts (KBC Securities): "Op 5 juli wordt een dividend van 4,50 euro per aandeel uitgekeerd. Ik handhaaf een advies opbouwen voor deze holding."