De beurskoers steeg tijdens de eerste 3 maanden van dit jaar van € 5,31 per aandeel op 31 december 2010 naar € 5,95 per aandeel op het einde van het kwartaal of een stijging van 12%.

Hierdoor daalde het verschil van de netto inventariswaarde met de koers van 41% tot 34,4 %. De discount blijft echter, zoals in de grafiek links onderaan weergegeven, hoog zowel in historisch perspectief als in vergelijking met andere Belgische investeringsvennootschappen.

Het positief resultaat van het kwartaal werd uitsluitend gerealiseerd in de genoteerde portefeuille.

Tom Simonts (KBC Securities): "Het koersdoel voor Quest for Growth gaat naar omhoog, meer bepaald van 6,30 naar 6,70 euro. Het advies accumulate blijft gehandhaafd."

De beurskoers steeg tijdens de eerste 3 maanden van dit jaar van € 5,31 per aandeel op 31 december 2010 naar € 5,95 per aandeel op het einde van het kwartaal of een stijging van 12%. Hierdoor daalde het verschil van de netto inventariswaarde met de koers van 41% tot 34,4 %. De discount blijft echter, zoals in de grafiek links onderaan weergegeven, hoog zowel in historisch perspectief als in vergelijking met andere Belgische investeringsvennootschappen. Het positief resultaat van het kwartaal werd uitsluitend gerealiseerd in de genoteerde portefeuille. Tom Simonts (KBC Securities): "Het koersdoel voor Quest for Growth gaat naar omhoog, meer bepaald van 6,30 naar 6,70 euro. Het advies accumulate blijft gehandhaafd."