Beiden zouden grootaandeelhouders Financiere Agache en NPM hebben benaderd, een bericht dat door de holding van Albert Frère inmiddels werd bevestigd. Go Voyages is de Franse marktleider op het gebied van online vliegtuigverkopen.

Op de website van Les Echos stond te lezen dat de prijs voor een mogelijke transactie op 300 tot 400 miljoen euro wordt geraamd. Het zou daarbij gaan om 100% van de aandelen Go Voyages.

Tom Simonts (KBC Securities): "Uitgaande van de opgegeven prijs zou de meerwaarde voor NPM op de transactie 29 miljoen euro kunnen bedragen, hetgeen neerkomt op 0,30 euro per aandeel. Ons huidig koersdoel ligt onder de beurskoers, zodat op basis van het jaarverslag het koersdoel wordt aangepast. Het neutraal advies voor NPM blijft behouden."

Beiden zouden grootaandeelhouders Financiere Agache en NPM hebben benaderd, een bericht dat door de holding van Albert Frère inmiddels werd bevestigd. Go Voyages is de Franse marktleider op het gebied van online vliegtuigverkopen. Op de website van Les Echos stond te lezen dat de prijs voor een mogelijke transactie op 300 tot 400 miljoen euro wordt geraamd. Het zou daarbij gaan om 100% van de aandelen Go Voyages. Tom Simonts (KBC Securities): "Uitgaande van de opgegeven prijs zou de meerwaarde voor NPM op de transactie 29 miljoen euro kunnen bedragen, hetgeen neerkomt op 0,30 euro per aandeel. Ons huidig koersdoel ligt onder de beurskoers, zodat op basis van het jaarverslag het koersdoel wordt aangepast. Het neutraal advies voor NPM blijft behouden."