In 2006-2007 haalde het bedrijf reeds 13,5 miljoen EUR op in een eerste financieringsronde. Gimv investeert nu samen met Atlas Venture, Edmond de Rothschild Investment Partners, Neomed Management, VI Partners en Sunstone Capital 19 miljoen EUR.

Deze tweede financieringsronde moet JenaValve toelaten zijn producten verder te ontwikkelen en marktrijp te maken.

Tom Simonts (KBC Securities): "De JenaValve-deal vreet nauwelijks aan de cash-positie van Gimv. Het bedrag van de investering werd niet bekendgemaakt, maar ik raam dit op 3 tot 4 miljoen euro. Daardoor betreft het een typische Venture Capital transactie op de Europese markt. Ik handhaaf mijn advies opbouwen voor het aandeel, met een koersdoel van 41 euro."

In 2006-2007 haalde het bedrijf reeds 13,5 miljoen EUR op in een eerste financieringsronde. Gimv investeert nu samen met Atlas Venture, Edmond de Rothschild Investment Partners, Neomed Management, VI Partners en Sunstone Capital 19 miljoen EUR. Deze tweede financieringsronde moet JenaValve toelaten zijn producten verder te ontwikkelen en marktrijp te maken. Tom Simonts (KBC Securities): "De JenaValve-deal vreet nauwelijks aan de cash-positie van Gimv. Het bedrag van de investering werd niet bekendgemaakt, maar ik raam dit op 3 tot 4 miljoen euro. Daardoor betreft het een typische Venture Capital transactie op de Europese markt. Ik handhaaf mijn advies opbouwen voor het aandeel, met een koersdoel van 41 euro."