Siemens Venture Capital, de afdeling van Siemens die investeert in durfkapitaal, treedt op als co-investeerder en investeert de overige EUR 4 miljoen in een totale financieringsronde van EUR 8 miljoen.

De financiering zal worden gebruikt om de ambitieuze groeiplannen van de onderneming te ondersteunen en zo haar marktpositie binnen deze snel groeiende markt te versterken en een toonaangevende leverancier van een geïntegreerd IT-platform voor duurzaamheidsbeleid te worden.

Tom Simonts (KBC Securities): "Ik blijf Gimv accumuleren, dit op basis van het recente nieuws."

Siemens Venture Capital, de afdeling van Siemens die investeert in durfkapitaal, treedt op als co-investeerder en investeert de overige EUR 4 miljoen in een totale financieringsronde van EUR 8 miljoen. De financiering zal worden gebruikt om de ambitieuze groeiplannen van de onderneming te ondersteunen en zo haar marktpositie binnen deze snel groeiende markt te versterken en een toonaangevende leverancier van een geïntegreerd IT-platform voor duurzaamheidsbeleid te worden. Tom Simonts (KBC Securities): "Ik blijf Gimv accumuleren, dit op basis van het recente nieuws."