Verwacht wordt dat de transactie, die enkel nog de goedkeuring van de Engelse regelgevende autoriteiten vereist, kan worden afgerond in de loop van het derde kwartaal.

Afhankelijk van de resultaten van het bod zal Delen Investments naar verwachting ongeveer 70% van JM Finn & Co overnemen, terwijl de rest in handen blijft van het huidige managementteam en van het personeel, dat op die manier volledig betrokken en gemotiveerd blijft aan het toekomstige succes van de onderneming.

Delen Investments is in staat deze aankoop (ongeveer zevenenzestig miljoen euro) te financieren met eigen middelen, waarbij verwacht wordt dat de Core Tier 1 Capital Ratio op het einde van het jaar ruim boven de 15% zal blijven.

Tom Simonts (KBC Securities): "Dit is een goede deal voor Ackermans & van Haaren, op basis waarvan ik het koopadvies voor de holding handhaaf."

Verwacht wordt dat de transactie, die enkel nog de goedkeuring van de Engelse regelgevende autoriteiten vereist, kan worden afgerond in de loop van het derde kwartaal. Afhankelijk van de resultaten van het bod zal Delen Investments naar verwachting ongeveer 70% van JM Finn & Co overnemen, terwijl de rest in handen blijft van het huidige managementteam en van het personeel, dat op die manier volledig betrokken en gemotiveerd blijft aan het toekomstige succes van de onderneming. Delen Investments is in staat deze aankoop (ongeveer zevenenzestig miljoen euro) te financieren met eigen middelen, waarbij verwacht wordt dat de Core Tier 1 Capital Ratio op het einde van het jaar ruim boven de 15% zal blijven. Tom Simonts (KBC Securities): "Dit is een goede deal voor Ackermans & van Haaren, op basis waarvan ik het koopadvies voor de holding handhaaf."