De serie-D-financiering zal worden verstrekt door de bestaande aandeelhouders van INSIDE, geleid door Gimv en Sofinnova Partners.

Bovendien zal het Franse staatsinvesteringsfonds Fonds Stratégique d'Investissement (FSI) aan deze kapitaalronde deelnemen.

Met deze investering kan INSIDE Contactless de overname financieren van de Secure Microcontroller Solutions (SMS)-divisie van de op Nasdaq genoteerde onderneming Atmel Corporation (NASDAQ: ATML).

De samenwerking tussen de twee bedrijven kan voor een ongeziene transitie in de smartcardindustrie zorgen.

Tom Simonts (KBC Securities): "Deze transactie toont aan dat beleggers met veel cash in portefeuille zaakjes kunnen doen. Gimv geeft op 20 mei een trading update over het eerste kwartaal. Ik heb nog steeds een advies opbouwen met een koersdoel van 41 euro."

De serie-D-financiering zal worden verstrekt door de bestaande aandeelhouders van INSIDE, geleid door Gimv en Sofinnova Partners. Bovendien zal het Franse staatsinvesteringsfonds Fonds Stratégique d'Investissement (FSI) aan deze kapitaalronde deelnemen. Met deze investering kan INSIDE Contactless de overname financieren van de Secure Microcontroller Solutions (SMS)-divisie van de op Nasdaq genoteerde onderneming Atmel Corporation (NASDAQ: ATML). De samenwerking tussen de twee bedrijven kan voor een ongeziene transitie in de smartcardindustrie zorgen. Tom Simonts (KBC Securities): "Deze transactie toont aan dat beleggers met veel cash in portefeuille zaakjes kunnen doen. Gimv geeft op 20 mei een trading update over het eerste kwartaal. Ik heb nog steeds een advies opbouwen met een koersdoel van 41 euro."