Volgens de voorwaarden van de overeenkomst stemt Daiichi Sankyo in met een initiële acquisitieprijs van 805 miljoen dollar. Latere mijlpaalbetalingen, gekoppeld aan de goedkeuring van hun belangrijkste product (PLX4032), kunnen bijkomend in totaal 130 miljoen dollar opleveren.

De afronding van de transactie is afhankelijk van de goedkeuring door de Amerikaanse mededingingsautoriteiten (Hart-Scott-Rodino Anti-Trust Improvements Act) en moet eveneens aan een aantal andere gebruikelijke randvoorwaarden voldoen.

Tom Simonts (KBC Securities): "Gimv oogst opnieuw waarde met bovenstaande deal. Het advies opbouwen blijft gewoon staan."

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst stemt Daiichi Sankyo in met een initiële acquisitieprijs van 805 miljoen dollar. Latere mijlpaalbetalingen, gekoppeld aan de goedkeuring van hun belangrijkste product (PLX4032), kunnen bijkomend in totaal 130 miljoen dollar opleveren. De afronding van de transactie is afhankelijk van de goedkeuring door de Amerikaanse mededingingsautoriteiten (Hart-Scott-Rodino Anti-Trust Improvements Act) en moet eveneens aan een aantal andere gebruikelijke randvoorwaarden voldoen. Tom Simonts (KBC Securities): "Gimv oogst opnieuw waarde met bovenstaande deal. Het advies opbouwen blijft gewoon staan."