Met Annegret de Baey, doctor in de geneeskunde, haalt de onderneming een gerenommeerde expert uit de sectoren Durfkapitaal en Life Sciences als partner in huis.

Annegret de Baey-Diepolder (41) begon haar loopbaan als arts aan de Klinik für Dermatologie und Allergologie (kliniek voor dermatologie en allergologie) van de Universiteit van München.

In het kader van haar academische carrière werkte ze onder een postdoctoraal fellowship aan het Institut für Immunologie (instituut voor immunologie) van de firma Hoffmann La Roche.

Tom Simonts (KBC Securities): "Gimv cementeert de footprint op de kernmarkten, zoveel is duidelijk. Op het sum-of-the-parts model heeft het bericht echter geen invloed. Ik blijf het aandeel accumuleren."

Met Annegret de Baey, doctor in de geneeskunde, haalt de onderneming een gerenommeerde expert uit de sectoren Durfkapitaal en Life Sciences als partner in huis. Annegret de Baey-Diepolder (41) begon haar loopbaan als arts aan de Klinik für Dermatologie und Allergologie (kliniek voor dermatologie en allergologie) van de Universiteit van München. In het kader van haar academische carrière werkte ze onder een postdoctoraal fellowship aan het Institut für Immunologie (instituut voor immunologie) van de firma Hoffmann La Roche. Tom Simonts (KBC Securities): "Gimv cementeert de footprint op de kernmarkten, zoveel is duidelijk. Op het sum-of-the-parts model heeft het bericht echter geen invloed. Ik blijf het aandeel accumuleren."