Tom Simonts (KBC Securities): "De verkoop heeft een positief effect van 1 miljoen euro of 0,04 euro per aandeel op de NAV van Gimv. Andere details werden niet bekendgemaakt, behalve het feit dat deze investering een 'bevredigende' return heeft opgeleverd."

Simonts blijft Gimv accumuleren, met een koersdoel van 41 euro: "De cash-positie bedraagt nu ongeveer 30% van de NAV van Gimv. Die cashpositie wordt nu berekend op 312 miljoen euro, tegenover een totale waarde van de beleggingsportefeuille van 712 miljoen euro. "

Tom Simonts (KBC Securities): "De verkoop heeft een positief effect van 1 miljoen euro of 0,04 euro per aandeel op de NAV van Gimv. Andere details werden niet bekendgemaakt, behalve het feit dat deze investering een 'bevredigende' return heeft opgeleverd." Simonts blijft Gimv accumuleren, met een koersdoel van 41 euro: "De cash-positie bedraagt nu ongeveer 30% van de NAV van Gimv. Die cashpositie wordt nu berekend op 312 miljoen euro, tegenover een totale waarde van de beleggingsportefeuille van 712 miljoen euro. "