Compagnie du Bois Sauvage bracht ter kennis van de markt dat de closing van de verkoop van oktober 2010 (zie bericht van 4/10/2010) van de participatie in Bank Degroof op maandag 31/1/2011 werd uitgevoerd.

Tom Simonts (KBC Securities): "Bois Sauvage heeft belang in Bank Degroof verkocht en daar zijn zowel voor- als nadelen aan verbonden. De participatie was natuurlijk één van de kroonjuwelen uit de portefeuille van de holding. De structurele discount zou bij Bois Sauvage op termijn kunnen toenemen. De huidige onderwaardering rechtvaardigt echter nog steeds een koopadvies."

Compagnie du Bois Sauvage bracht ter kennis van de markt dat de closing van de verkoop van oktober 2010 (zie bericht van 4/10/2010) van de participatie in Bank Degroof op maandag 31/1/2011 werd uitgevoerd. Tom Simonts (KBC Securities): "Bois Sauvage heeft belang in Bank Degroof verkocht en daar zijn zowel voor- als nadelen aan verbonden. De participatie was natuurlijk één van de kroonjuwelen uit de portefeuille van de holding. De structurele discount zou bij Bois Sauvage op termijn kunnen toenemen. De huidige onderwaardering rechtvaardigt echter nog steeds een koopadvies."