Er is in Europa tot nog toe geen medicatie goedgekeurd voor de behandeling van fibromyalgie, een chronische aandoening gekenmerkt door wijdverbreide pijn.

In de Europese Unie is natriumoxybaat goedgekeurd voor de behandeling van narcolepsie met kataplexie bij volwassen patiënten en wordt het door UCB in de handel gebracht onder een licentie van Jazz Pharmaceuticals.

Tom Simonts (KBC Securities): "Het advies voor Tubize gaat naar omlaag op basis van dit bericht, de holding krijgt nu nog de rating accumulate'."

Er is in Europa tot nog toe geen medicatie goedgekeurd voor de behandeling van fibromyalgie, een chronische aandoening gekenmerkt door wijdverbreide pijn. In de Europese Unie is natriumoxybaat goedgekeurd voor de behandeling van narcolepsie met kataplexie bij volwassen patiënten en wordt het door UCB in de handel gebracht onder een licentie van Jazz Pharmaceuticals. Tom Simonts (KBC Securities): "Het advies voor Tubize gaat naar omlaag op basis van dit bericht, de holding krijgt nu nog de rating accumulate'."