Tom Simonts (KBC Securities): "Ackermans & van Haaren komt leaner en meaner uit de crisis, zo kan op basis van de cijfers afgeleid worden. De holding maakte goede resultaten bekend, die veel beloven voor de toekomst. De portefeuille richt zich op groeimarkten met een behoorlijk potentieel."

Met de cijfers op zak, handhaaft Simonts een advies opbouwen met een koersdoel van 55 euro: "De guidance die Ackermans & van Haaren gaf, klonk eerder voorzichtig. Toch wordt verwacht dat de winst van de meeste deelnemingen dit jaar verder zal groeien. Deze prognose kadert volledig met ons winstmodel."

Tom Simonts (KBC Securities): "Ackermans & van Haaren komt leaner en meaner uit de crisis, zo kan op basis van de cijfers afgeleid worden. De holding maakte goede resultaten bekend, die veel beloven voor de toekomst. De portefeuille richt zich op groeimarkten met een behoorlijk potentieel." Met de cijfers op zak, handhaaft Simonts een advies opbouwen met een koersdoel van 55 euro: "De guidance die Ackermans & van Haaren gaf, klonk eerder voorzichtig. Toch wordt verwacht dat de winst van de meeste deelnemingen dit jaar verder zal groeien. Deze prognose kadert volledig met ons winstmodel."