Tom Simonts (KBC Securities): "2009 was een goed, maar geen grand cru jaar voor Sofina. Daarvoor baseren we ons op de karige informatie die we mochten ontvangen. De officiële equity value kwam iets onder onze verwachtingen uit, maar vanwege een gebrek aan informatie over de portefeuille en de balans kunnen we ons SOTP model momenteel niet updaten."

Simonts blijft koper van Sofina, met een koersdoel van 72,50 euro: "Maar zowel advies als koersdoel zijn onder herziening in afwachting van de publicatie van het jaarverslag. Sinds 25 februari is de koers van het aandeel Sofina met meer dan 10% gestegen, waardoor het opwaarts potentieel beperkt is."

Tom Simonts (KBC Securities): "2009 was een goed, maar geen grand cru jaar voor Sofina. Daarvoor baseren we ons op de karige informatie die we mochten ontvangen. De officiële equity value kwam iets onder onze verwachtingen uit, maar vanwege een gebrek aan informatie over de portefeuille en de balans kunnen we ons SOTP model momenteel niet updaten." Simonts blijft koper van Sofina, met een koersdoel van 72,50 euro: "Maar zowel advies als koersdoel zijn onder herziening in afwachting van de publicatie van het jaarverslag. Sinds 25 februari is de koers van het aandeel Sofina met meer dan 10% gestegen, waardoor het opwaarts potentieel beperkt is."