Er zouden gesprekken lopen over een mogelijke verkoop van de participatie. De mogelijke uitkomst van die gesprekken zal slechts een beperkte invloed hebben op de equity value en de NAV van de holding.

Via CBS Financing, een 100%-dochter, houdt Bois Sauvage een belang van 14% aan in Bank Degroof. De verkoop van dat belang zou ongeveer 200 miljoen euro kunnen opleveren.

Tom Simonts (KBC Securities): "Ik was verrast door de prijs die in het artikel in De Standaard wordt vermeldt. Krijgt Bois Sauvage zo'n hoge prijs voor de Degroof-participatie? Er is sprake van 200 miljoen euro, waar ikzelf de waarde op 142,60 miljoen euro had gerekend. Ik verhoog mijn advies naar kopen en trek het koersdoel op tot 225 euro."

Er zouden gesprekken lopen over een mogelijke verkoop van de participatie. De mogelijke uitkomst van die gesprekken zal slechts een beperkte invloed hebben op de equity value en de NAV van de holding. Via CBS Financing, een 100%-dochter, houdt Bois Sauvage een belang van 14% aan in Bank Degroof. De verkoop van dat belang zou ongeveer 200 miljoen euro kunnen opleveren. Tom Simonts (KBC Securities): "Ik was verrast door de prijs die in het artikel in De Standaard wordt vermeldt. Krijgt Bois Sauvage zo'n hoge prijs voor de Degroof-participatie? Er is sprake van 200 miljoen euro, waar ikzelf de waarde op 142,60 miljoen euro had gerekend. Ik verhoog mijn advies naar kopen en trek het koersdoel op tot 225 euro."