Per aandeel werd over het derde kwartaal van 2009-2010 een winst van 16 dollar gerealiseerd, tegenover een consensusverwachting van een verlies van 14 dollarcent. De omzet kwam iets boven de verwachtingen uit.

Topman Douglas Yearley, de eerste CEO die niet tot de Toll-familie behoort, waagde zich echter niet aan prognoses voor het lopende boekjaar. Er hangt volgens Yearley een dichte mist boven de sector.

De kandidaat-kopers staan langs de zijlijn en wachten daar de komende gebeurtenissen af. Van een fors herstel van de bouwsector is volgens Yearley echter geen sprake.

Met het aflopen van het belastingkrediet eind april heeft de vastgoedmarkt zich tijdens de late lente en de zomer opnieuw klem gereden. Van een verbetering is nog steeds geen sprake.

Per aandeel werd over het derde kwartaal van 2009-2010 een winst van 16 dollar gerealiseerd, tegenover een consensusverwachting van een verlies van 14 dollarcent. De omzet kwam iets boven de verwachtingen uit. Topman Douglas Yearley, de eerste CEO die niet tot de Toll-familie behoort, waagde zich echter niet aan prognoses voor het lopende boekjaar. Er hangt volgens Yearley een dichte mist boven de sector. De kandidaat-kopers staan langs de zijlijn en wachten daar de komende gebeurtenissen af. Van een fors herstel van de bouwsector is volgens Yearley echter geen sprake. Met het aflopen van het belastingkrediet eind april heeft de vastgoedmarkt zich tijdens de late lente en de zomer opnieuw klem gereden. Van een verbetering is nog steeds geen sprake.