Kort samengevat zijn de laatste economische nieuwsberichten volgens Christophe Van Canneyt van Bank Puilaetco Dewaay niet slecht, maar de eurozone kan zeker niet zeggen dat ze definitief uit de problemen is. Wat niet wegneemt, dat het goede nieuws mooi meegenomen is.

De drie klassieke motoren van onze economie, i.e. export, investeringen en consumptie, zijn nog niet volledig uit de gevarenzone. Het einde van de recessie betekent dus niet noodzakelijk het begin van het herstel. Het valt af te wachten of dit herstel zich inderdaad zal doorzetten.

Kort samengevat zijn de laatste economische nieuwsberichten volgens Christophe Van Canneyt van Bank Puilaetco Dewaay niet slecht, maar de eurozone kan zeker niet zeggen dat ze definitief uit de problemen is. Wat niet wegneemt, dat het goede nieuws mooi meegenomen is. De drie klassieke motoren van onze economie, i.e. export, investeringen en consumptie, zijn nog niet volledig uit de gevarenzone. Het einde van de recessie betekent dus niet noodzakelijk het begin van het herstel. Het valt af te wachten of dit herstel zich inderdaad zal doorzetten.