Europa bevindt zich nog steeds diep in de problemen en van een oplossing voor die problemen valt nog niet veel te merken. Bovendien is van een gecoördineerde aanpak geen sprake.

De Europese staten hebben gekozen voor een "case-by-case method" om die landen aan te pakken die met onhoudbare schulden opgezadeld zitten. Het is hoog tijd dat er een gezamenlijke aanpak wordt ontplooid.

Uiteindelijk moet het probleem volgens Dominique Strauss-Kahn bij de wortels aangepakt worden, wat betekent dat er een oplossing moet komen die ook eventuele toekomstige crisissen voorkomt.

Europa bevindt zich nog steeds diep in de problemen en van een oplossing voor die problemen valt nog niet veel te merken. Bovendien is van een gecoördineerde aanpak geen sprake. De Europese staten hebben gekozen voor een "case-by-case method" om die landen aan te pakken die met onhoudbare schulden opgezadeld zitten. Het is hoog tijd dat er een gezamenlijke aanpak wordt ontplooid. Uiteindelijk moet het probleem volgens Dominique Strauss-Kahn bij de wortels aangepakt worden, wat betekent dat er een oplossing moet komen die ook eventuele toekomstige crisissen voorkomt.