Dat stichter van het FN Jean-Marie Le Pen onlangs verklaarde dat het Ebola virus op de immigranten zou losgelaten moeten worden, spreekt boekdelen. Dergelijke uitspraken verhinderen echter niet dat zijn dochter Marine met de partij een ongekend verkiezingssucces beleefde.

Bij de 60-jarigen stemde maar 21% op het Front National, dat dus vooral vliegt op de vleugels van de jongeren. Maar 15% van de Fransen jonger dan 30 stemde voor de socialisten. Die partij beloofde in 2012 speciaal te zullen inzetten op de jeugd, maar van die beloften is tot dusver nog niets in huis gekomen.

Dat stichter van het FN Jean-Marie Le Pen onlangs verklaarde dat het Ebola virus op de immigranten zou losgelaten moeten worden, spreekt boekdelen. Dergelijke uitspraken verhinderen echter niet dat zijn dochter Marine met de partij een ongekend verkiezingssucces beleefde. Bij de 60-jarigen stemde maar 21% op het Front National, dat dus vooral vliegt op de vleugels van de jongeren. Maar 15% van de Fransen jonger dan 30 stemde voor de socialisten. Die partij beloofde in 2012 speciaal te zullen inzetten op de jeugd, maar van die beloften is tot dusver nog niets in huis gekomen.