Het International Institute of Finance, dat meer dan 450 banken en financiële instellingen vertegenwoordigt, is van mening dat meer regelgeving noodzakelijk is om Bitcoin voor de financiële wereld aanvaardbaar te maken. Vooral China blijkt allesbehalve happig om de virtuele munt te omarmen.

Volgens veel bankiers is Bitcoin nog steeds te fragiel. Het IFF spreekt zelfs van een "fiduciary currency" die geen enkele intrinsieke waarde heeft. De mogelijkheden van de virtuele munt lijken voorlopig beperkt, het is nog altijd wachten op de grote doorbraak.

Het International Institute of Finance, dat meer dan 450 banken en financiële instellingen vertegenwoordigt, is van mening dat meer regelgeving noodzakelijk is om Bitcoin voor de financiële wereld aanvaardbaar te maken. Vooral China blijkt allesbehalve happig om de virtuele munt te omarmen. Volgens veel bankiers is Bitcoin nog steeds te fragiel. Het IFF spreekt zelfs van een "fiduciary currency" die geen enkele intrinsieke waarde heeft. De mogelijkheden van de virtuele munt lijken voorlopig beperkt, het is nog altijd wachten op de grote doorbraak.