Er was eerst uitgegaan van 2000 dollar per injectie, nu zou die prijs daar duidelijk boven liggen. Voor het overige werden in het programma geen nieuwe zaken verteld, het management blijft er het volste vertrouwen in hebben dat het toelatingsproces van ocriplasmine zowel in Europa als in de VS vlot zal verlopen.

Koersdoel omhoog

Op basis van de uitspraken gedaan in het interview heeft Jan De Kerpel van KBC Securities de verwachte prijs voor een injectie microplasmine vastgelegd op 2400 dollar per injectie. Anderzijds bleef de verwachting wat betreft de Europese prijs gehandhaafd op 2000 dollar.

De Kerpel verwacht dat de FDA op 17 oktober een positieve beslissing zal nemen, in afwachting waarvan het koopadvies voor het aandeel gehandhaafd wordt.

Op basis van de verhoogde verwachting wat de prijs voor een injectie betreft, wordt het koersdoel verhoogd van 32 naar 34 euro.

Er was eerst uitgegaan van 2000 dollar per injectie, nu zou die prijs daar duidelijk boven liggen. Voor het overige werden in het programma geen nieuwe zaken verteld, het management blijft er het volste vertrouwen in hebben dat het toelatingsproces van ocriplasmine zowel in Europa als in de VS vlot zal verlopen.Koersdoel omhoog Op basis van de uitspraken gedaan in het interview heeft Jan De Kerpel van KBC Securities de verwachte prijs voor een injectie microplasmine vastgelegd op 2400 dollar per injectie. Anderzijds bleef de verwachting wat betreft de Europese prijs gehandhaafd op 2000 dollar. De Kerpel verwacht dat de FDA op 17 oktober een positieve beslissing zal nemen, in afwachting waarvan het koopadvies voor het aandeel gehandhaafd wordt. Op basis van de verhoogde verwachting wat de prijs voor een injectie betreft, wordt het koersdoel verhoogd van 32 naar 34 euro.