Euro breekt weer door boven 1,385 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een stapjes voorwaarts, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3869 dollar betaald, of ruim een fractie van procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,648%, of ruim een anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs opnieuw lager, olieprijs krijgt klappen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1290 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 99,50 dollar betaald of bijna ruim anderhalf procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro breekt weer door boven 1,385 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een stapjes voorwaarts, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3869 dollar betaald, of ruim een fractie van procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,648%, of ruim een anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs opnieuw lager, olieprijs krijgt klappen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1290 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds fors goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 99,50 dollar betaald of bijna ruim anderhalf procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.