Elk jaar zullen ongeveer 800.000 documenten worden geproduceerd, gepersonaliseerd en gedistribueerd. Dit nieuwe contract heeft een looptijd van 5 jaar. De eerste rijbewijzen zullen worden afgegeven vanaf februari 2013.

Veiligheid en continue dienstverlening aan de burgers: absolute prioriteiten

De eisen van de FOD Mobiliteit op het vlak van de veiligheid en de servicecontinuïteit waren buitengewoon streng. 'We hebben ons voor dit project goed kunnen positioneren dankzij onze ervaring op het vlak van beveiliging van productiesites voor identiteitsbewijzen en op dat van servicecontinuïteit, onder meer in België, Israël en Côte d'Ivoire, vertelt Ronny Depoortere, Senior VP van Zetes PASS (Personal Authentication & Security Services). Zetes is overigens houder van het ISO 27001-certificaat voor het beveiligde beheer van informaticasystemen. Het zal de te personaliseren kaarten van polycarbonaat zelf produceren.

Advies opbouwen blijft gehandhaafd

Guy Sips van KBC Securities merkt op dat Zetes toch nog eens met goed nieuws kon uitpakken na de relatief zwakke trading update. Voor 2012 wordt nog een currente EBITDA van 12,50 tot 13,50 miljoen euro verwacht, waar dat eerst 14,50 miljoen euro was. Het advies opbouwen en het koersdoel van 15 euro blijven gehandhaafd.

Elk jaar zullen ongeveer 800.000 documenten worden geproduceerd, gepersonaliseerd en gedistribueerd. Dit nieuwe contract heeft een looptijd van 5 jaar. De eerste rijbewijzen zullen worden afgegeven vanaf februari 2013. Veiligheid en continue dienstverlening aan de burgers: absolute prioriteitenDe eisen van de FOD Mobiliteit op het vlak van de veiligheid en de servicecontinuïteit waren buitengewoon streng. 'We hebben ons voor dit project goed kunnen positioneren dankzij onze ervaring op het vlak van beveiliging van productiesites voor identiteitsbewijzen en op dat van servicecontinuïteit, onder meer in België, Israël en Côte d'Ivoire, vertelt Ronny Depoortere, Senior VP van Zetes PASS (Personal Authentication & Security Services). Zetes is overigens houder van het ISO 27001-certificaat voor het beveiligde beheer van informaticasystemen. Het zal de te personaliseren kaarten van polycarbonaat zelf produceren. Advies opbouwen blijft gehandhaafdGuy Sips van KBC Securities merkt op dat Zetes toch nog eens met goed nieuws kon uitpakken na de relatief zwakke trading update. Voor 2012 wordt nog een currente EBITDA van 12,50 tot 13,50 miljoen euro verwacht, waar dat eerst 14,50 miljoen euro was. Het advies opbouwen en het koersdoel van 15 euro blijven gehandhaafd.