Euro stijgt door tot boven 1,3150 dollar

Op de valutamarkten herpakte de euro zich, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3163 dollar betaald, of ruim een driekwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,532%, of zowat een procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goud hoger, olieprijs lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1290 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 7 dollar meer ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds goedkoper, voor een vat ruwe olie iets minder dan 106 dollar betaald of een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro stijgt door tot boven 1,3150 dollar Op de valutamarkten herpakte de euro zich, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3163 dollar betaald, of ruim een driekwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,532%, of zowat een procent minder dan het slotniveau van maandag. Goud hoger, olieprijs lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1290 dollar betaald, wat neerkomt op ruim 7 dollar meer ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds goedkoper, voor een vat ruwe olie iets minder dan 106 dollar betaald of een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.