Euro houdt stand boven 1,38 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een paar stapjes terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3807 dollar betaald, of fracties van procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,628%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs moet plooien, ook olieprijs lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1300 dollar betaald, of bijna 2% minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds weer goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 103,50 dollar betaald of een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,38 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een paar stapjes terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3807 dollar betaald, of fracties van procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,628%, of ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs moet plooien, ook olieprijs lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1300 dollar betaald, of bijna 2% minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds weer goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 103,50 dollar betaald of een half procent minder dan de slotkoers van maandagavond.