De BEL 20 noteert in ieder geval ruim 1% hoger, maar slaagt er voorlopig niet in om een doorbraak richting 1900 te forceren. Van een uitbraak uit het zijdelingse kanaal is dus nog geen sprake.

Die uitbraak boven 1900 is nochtans nodig om nieuw hausse-potentieel aan te boren. Dexia is vandaag een uitschieter in positieve zin, maar daar staat tegenover dat KBC moet inbinden.

Ook AB-InBev en Delhaize doen het goed. Europees gezien stellen we vast dat de voorkeur van de beleggers uitgaat naar sectoren die een eerder defensief karakter hebben.

De BEL 20 noteert in ieder geval ruim 1% hoger, maar slaagt er voorlopig niet in om een doorbraak richting 1900 te forceren. Van een uitbraak uit het zijdelingse kanaal is dus nog geen sprake. Die uitbraak boven 1900 is nochtans nodig om nieuw hausse-potentieel aan te boren. Dexia is vandaag een uitschieter in positieve zin, maar daar staat tegenover dat KBC moet inbinden. Ook AB-InBev en Delhaize doen het goed. Europees gezien stellen we vast dat de voorkeur van de beleggers uitgaat naar sectoren die een eerder defensief karakter hebben.