Bij Citigroup gelooft chief U.S. equity strateeg Tobias Levkovich echter niet in signaal. Dat Hindenburg Omen duikt op wanneer op de New York Stock Exchange ongewoon grote aantallen aandelen nieuwe jaarpieken en bodems neerzetten.

Volgens Levkovich heeft dat Hindenburg Omen echter maar één keer op vier een voorspellende invloed. Op relatieve basis zijn aandelen momenteel zelfs aantrekkelijker gewaardeerd dan aandelen, aldus Levkovich.

Hij rekent er op dat de Standard & Poors 500 index dit jaar nog ongeveer met 10% kan stijgen. Er stroomt momenteel veel geld naar de obligatiemarkt en dat is volgens Levkovich een verkeerde investering. Hij vergelijkt de situatie met die rond 2000 toen veel geld op een verkeerd moment naar de beurs vloeide.

Bij Citigroup gelooft chief U.S. equity strateeg Tobias Levkovich echter niet in signaal. Dat Hindenburg Omen duikt op wanneer op de New York Stock Exchange ongewoon grote aantallen aandelen nieuwe jaarpieken en bodems neerzetten. Volgens Levkovich heeft dat Hindenburg Omen echter maar één keer op vier een voorspellende invloed. Op relatieve basis zijn aandelen momenteel zelfs aantrekkelijker gewaardeerd dan aandelen, aldus Levkovich. Hij rekent er op dat de Standard & Poors 500 index dit jaar nog ongeveer met 10% kan stijgen. Er stroomt momenteel veel geld naar de obligatiemarkt en dat is volgens Levkovich een verkeerde investering. Hij vergelijkt de situatie met die rond 2000 toen veel geld op een verkeerd moment naar de beurs vloeide.