Volgens fondsbeheerder Russell Abrams onderschat de markt de huidige risico's. Hij sluit bijvoorbeeld een beurskrach niet uit. Uitgangspunt hierbij zijn de extreme visie bij de beleggers.

Volgens Russell Abrams houden Treasuries, Duitse overheidsobligaties en de Japanse yen rekening met een veel somberder scenario dan de beurskoersen wereldwijd.

Zijn boodschap is dan ook duidelijk: eerder vroeg dan laat zal de beurs het scenario moeten aanpassen, wat kan aanleiding geven tot een forse koersdaling. Russell Abrams is van mening dat de huidige situatie zonder meer gevaarlijk is.

Volgens fondsbeheerder Russell Abrams onderschat de markt de huidige risico's. Hij sluit bijvoorbeeld een beurskrach niet uit. Uitgangspunt hierbij zijn de extreme visie bij de beleggers. Volgens Russell Abrams houden Treasuries, Duitse overheidsobligaties en de Japanse yen rekening met een veel somberder scenario dan de beurskoersen wereldwijd. Zijn boodschap is dan ook duidelijk: eerder vroeg dan laat zal de beurs het scenario moeten aanpassen, wat kan aanleiding geven tot een forse koersdaling. Russell Abrams is van mening dat de huidige situatie zonder meer gevaarlijk is.