Trennert bedoelt daarmee dat er momenteel eigenlijk geen alternatieven voor aandelen beschikbaar zijn, waardoor de beurskoersen alleen maar verder kunnen stijgen. Het is nu eenmaal een gegeven dat de rente nog geruime tijd laag kan en zal blijven.

Dat betekent dat eerst de grote institutionele beleggers elders op zoek moeten gaan naar rendement, wat dus de beurs zal moeten worden.

De particuliere beleggers zullen met enige vertraging volgen, zo luidt de verwachting. Toch is Trennert niet voor 100% positief, hij verwacht vooral tijdens het eerste kwartaal een hobbelig parcours.

Trennert bedoelt daarmee dat er momenteel eigenlijk geen alternatieven voor aandelen beschikbaar zijn, waardoor de beurskoersen alleen maar verder kunnen stijgen. Het is nu eenmaal een gegeven dat de rente nog geruime tijd laag kan en zal blijven. Dat betekent dat eerst de grote institutionele beleggers elders op zoek moeten gaan naar rendement, wat dus de beurs zal moeten worden. De particuliere beleggers zullen met enige vertraging volgen, zo luidt de verwachting. Toch is Trennert niet voor 100% positief, hij verwacht vooral tijdens het eerste kwartaal een hobbelig parcours.