En dat lijkt nu niet voor de hand te liggen. Banken zijn bijvoorbeeld beter gekapitaliseerd. Daarnaast hebben ook niet-bankbedrijven enorme kapitalen contant. Een forse daling zoals in 2001/2002 en 2008/2009 lijkt dan ook niet voor de hand te liggen. Daarnaast speelt er nog iets mee.

Namelijk TINA. Het is een acrogram van There Is No Alternative. Oftewel waar moet een belegger anders heen dan in aandelen? Obligaties leveren nauwelijks wat op en langlopende leningen zijn gevaarlijk.

Grondstoffen hebben ook zo hun problemen. En al te veel in onroerend goed beleggen wil de Amerikaan ook niet meer. Op basis hiervan valt het te verwachten dat het komend jaar er wel meer records komen te sneuvelen.

En dat lijkt nu niet voor de hand te liggen. Banken zijn bijvoorbeeld beter gekapitaliseerd. Daarnaast hebben ook niet-bankbedrijven enorme kapitalen contant. Een forse daling zoals in 2001/2002 en 2008/2009 lijkt dan ook niet voor de hand te liggen. Daarnaast speelt er nog iets mee. Namelijk TINA. Het is een acrogram van There Is No Alternative. Oftewel waar moet een belegger anders heen dan in aandelen? Obligaties leveren nauwelijks wat op en langlopende leningen zijn gevaarlijk. Grondstoffen hebben ook zo hun problemen. En al te veel in onroerend goed beleggen wil de Amerikaan ook niet meer. Op basis hiervan valt het te verwachten dat het komend jaar er wel meer records komen te sneuvelen.