Tijs Hollestelle (ING): "Wij gaan uit van een omzet van 391 miljoen euro, of een ongeveer stabiel cijfer in vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar. Daarvan zou 183 miljoen euro voor de rekening van DEME komen en 182 miljoen euro voor rekening van de bouwactiviteiten. De resterende 28 miljoen euro zou op rekening van de bouwactiviteiten komen."

Hollestelle verwacht dat het orderboekje op kwartaalbasis met 20% zal zijn gestegen tot 2,14 miljard euro: "Voor DEME hou ik rekening met een stijging van het aantal bestellingen met 35%, in de bouw mag een daling met 1% worden verwacht. Gezien de sterke resultaten over de eerste jaarhelft en het binnenhalen van grote contracten blijft het koopadvies voor dit aandeel gehandhaafd."

Tijs Hollestelle (ING): "Wij gaan uit van een omzet van 391 miljoen euro, of een ongeveer stabiel cijfer in vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar. Daarvan zou 183 miljoen euro voor de rekening van DEME komen en 182 miljoen euro voor rekening van de bouwactiviteiten. De resterende 28 miljoen euro zou op rekening van de bouwactiviteiten komen." Hollestelle verwacht dat het orderboekje op kwartaalbasis met 20% zal zijn gestegen tot 2,14 miljard euro: "Voor DEME hou ik rekening met een stijging van het aantal bestellingen met 35%, in de bouw mag een daling met 1% worden verwacht. Gezien de sterke resultaten over de eerste jaarhelft en het binnenhalen van grote contracten blijft het koopadvies voor dit aandeel gehandhaafd."