Tijs Hollestelle (ING): "Ik sluit niet uit dat de baggeractiviteiten een hoger dan verwachte winst gaan bekendmaken en de bouwactiviteiten een lager dan verwachte. De vooruitzichten voor de bouwmarkt zien er nog steeds uitdagend uit."

Hollestelle behoudt een koopadvies voor CFE, met een koersdoel van 46,50 euro: "Er is nog een stevig opwaarts potentieel bij CFE aanwezig. Ik ga uit van een omzet van 335 miljoen euro en een bedrijfsresultaat van 31 miljoen euro. Het orderboekje zou 10% zijn gestegen ten opzichte van het einde van vorig jaar."

Tijs Hollestelle (ING): "Ik sluit niet uit dat de baggeractiviteiten een hoger dan verwachte winst gaan bekendmaken en de bouwactiviteiten een lager dan verwachte. De vooruitzichten voor de bouwmarkt zien er nog steeds uitdagend uit." Hollestelle behoudt een koopadvies voor CFE, met een koersdoel van 46,50 euro: "Er is nog een stevig opwaarts potentieel bij CFE aanwezig. Ik ga uit van een omzet van 335 miljoen euro en een bedrijfsresultaat van 31 miljoen euro. Het orderboekje zou 10% zijn gestegen ten opzichte van het einde van vorig jaar."